DBL Olanda | 2024 Clasamente BaschetMeciuri JucateCastigatPierdut%Puncte PentruPuncte ImpotrivaPuncteForma Recenta

DBL Olanda

DBL Olanda înseamnă Liga olandeză de baschet. Este o ligă profesionistă de baschet din Olanda. Liga a fost numită anterior Eredivisie, dar a fost înlocuită de Liga BNXT belgiano-olandeză în 2021. Pe lângă DBL, liga are și câteva divizii minore și o divizie de juniori. Acest articol se concentrează pe starea actuală a Ligii olandeze de baschet. Pentru mai multe informații despre DBL, vă rugăm să consultați lista de mai jos.

DBL este o ligă profesionistă de baschet din Olanda. Sezonul curent este sezonul 2021/2022. Unsprezece echipe concurează în ligă, inclusiv Yoast Utd, Donar Groningen, BAL Weert, Zwolle și OVV. Rezultatele, meciurile și statisticile DBL pot fi găsite pe site-ul oficial al ligii. Tabelul de mai jos prezintă cele mai recente rezultate ale meciurilor și meciurile din ligă. Pentru fiecare echipă, statisticile vă vor arăta secvențele și rezultatele meciurilor. De exemplu, Den Bosch a câștigat opt ​​meciuri acasă, Den Helder a pierdut șapte, iar Leiden a câștigat toate cele opt meciuri în deplasare.

Există câteva moduri de a urmări DBL. De exemplu, puteți verifica scorurile live și puteți primi notificări despre fiecare joc în timp real. Dacă aveți o echipă favorită, puteți urmări și rezultatele tuturor jocurilor anterioare. De asemenea, puteți vedea ce a realizat DBL în ultima lună. În plus, puteți urmări DBL-ul pe rețelele sociale urmărind conturile lor oficiale pe Facebook, Twitter și YouTube.